Home » Over ons

Design

Ieder product wordt met veel precisie ontworpen en continu verbeterd. Hierdoor is niet altijd alles op voorraad. Is jouw maat niet beschikbaar? Laat het ons weten! Je krijgt dan van ons bericht als jouw artikel er weer is en een kortingscode voor het wachten!

Kwaliteit

We besparen niet op materiaal en productie. Artikelen zijn handgemaakt en worden voor verzending nogmaals gecontroleerd. Mede hierdoor kunnen we degelijkheid garanderen. Mocht je toch ergens ontevreden over zijn, dan kun je ons altijd bereiken.

Betrouwbaarheid

Misschien wel het belangrijkste! Jouw mening is belangrijk! Bij vragen, opmerkingen, tips, klachten, etc. zijn we altijd te bereiken via IIn de webshop vind je halsters en halsbanden welke met elkaar matchen. Zo kun je jouw hond(en) en paard(en) stylen met bijpassende halsters en halsbanden. nstagram, Facebook en de website. Bovendien vind je op de homepage een rating-knop en hebben we een recensiepagina.

Neem vooral een kijkje in de webshop! Heb je vragen? Stel ze gerust. We helpen je graag verder, zodat jij het perfecte halster en/of de perfecte halsband kan vinden voor jouw maatje!